ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / 18 traficanţi de droguri au fost arestaţi la Ploieşti într-un dosar în care au fost aduiate peste 200 de persoane
18 traficanţi de droguri au fost arestaţi la Ploieşti într-un dosar în care au fost aduiate peste 200 de persoane

18 traficanţi de droguri au fost arestaţi la Ploieşti într-un dosar în care au fost aduiate peste 200 de persoane

18 persoane au fost arestate  prevenitv şi alte 12 au fost plasate în control judiciar într-un dosar de trafic şi consum de droguri de risc şi mare risc, instrumentat de procurorii DIICOT Ploieşti. În această cauză au fost efectuate zeci de percheziţii la domiciliile suspecţilor din Dâmboviţa, Bucureşti, Ilfov şi Prahova şi aproape 200 de suspecţi au fost aduşi la sediul Parchetului pentru audieri.

Imagini pentru 18 traficanţi de droguri au fost arestaţi la Ploieşti într-un dosar în

A fost cu siguranţă cea mai mare anchetă din ultimii ani, demarată de procurorii DIICOT din Ploieşti, având ca obiect traficul de stupefiante. În anchetă au fost angrenaţi toţi procurorii structurii de Parchet, iar audierile au durat aproape trei zile.

Conform unui comunicat de presă, BULGĂREA DANIEL, CHIRICA ALEXANDRU CONSTANTIN, COMAN OCTAVIAN MIHAI, CONSTANTINESCU RADU STELIAN, COMĂNESCU CĂTĂLIN ANDREI, DOBRE BOGDAN-GORGE, ECHIM ŞTEFAN, FELEA CODRIN ALEXANDRU, GRIGORESCU ANDREI IOAN, LAZĂR ALIN, MARINOIU ŞERBAN VLĂDUŢ, MORARU VALENTIN, NEAGOE CĂTĂLIN GEORGIAN, NEGUT SORINEL GEORGE, RADULESCU MIHAI CRISTIAN, SANDU SEBASTIAN ANDREI, STANCIU IOAN VICTOR şi SÎRGHIE DRAGOŞ au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, pentru consumul propriu, fără drept. Instanţa Tribunalului Prahova a admis solicitarea procurorilor de arestare preventivă pe numele celor 18 traficanţi de droguri.

Aceeaşi sursă precizează că traficanţii de substanţe interzise s-au aprovizionat cu cantităţi de droguri de risc (cannabis) precum şi comprimate MDMA (ecstasy), de la surse de pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Dâmboviţa, pe care le-au distribuit  către consumatori, inclusiv minori, aflaţi în Municipiul Bucureşti, judeţul Dâmboviţa şi judeţul Prahova.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat că nucleul grupării acţiona în special în zona municipiului Moreni, judeţul Dâmboviţa, dealerii principali şi secundari alimentând consumatori din zona Moreni şi localităţi limitrofe din judeţele Dâmboviţa şi Prahova.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu