ULTIMA ORA:
Home / CLUB FEMINA / 4 secrete ale celor care saruta perfect! Le-ai incercat?
4 secrete ale celor care saruta perfect! Le-ai incercat?

4 secrete ale celor care saruta perfect! Le-ai incercat?

4 secrete ale celor care saruta perfect! Le-ai incercat?

Sarutul este o arta in sine, iar daca nu stii sa o faci ca la carte, cel mai bine te lasi pagubas! Totusi, ca sa nu ajungi pana aici, iti propunem cateva sfaturi date de specialistii citati de brit.co si care te vor ajuta sa duci sarutul la un nivel superior.

Asa cum se spune ca o cravata perfecta e cea pe care nu ti-o amintesti, despre sarut se spune ca e bun daca nu te deranjaza cu nimic. Cu atat mai putin nu e indicat sa iti miroasa urat gura. In sensul acesta iata ce trebuie sa faci ca sa scapi de aceasta jena:

1. Spala-te pe dinti, foloseste ata dentara, mergi la stomatolog

Poate ca ti se pare inutil acest sfat, dar este cel dintai pe care trebuie sa il primesti. Sa stii ca si atunci cand tie ti se pare ca ai o dantura perfecta si ca nu ai niciun motiv sa iti faci griji din cauza mirosului gurii exista fel si fel de probleme secundare care pot dauna. De aceea, o igiena orala atenta este cheia unui sarut perfect. Nu evita cabinetul medicului dentist chiar si pentru controale de rutina.

2. Mesteca guma fara zahar

Multi se declara impotriva mestecatului gumei intrucat sustin ca influenteaza secretia sucului gastric care poate cauza probleme la stomac. Ideea este insa nu sa mestegi guma non-stop, ci doar atunci cand stii ca urmeaza sa te apropii periculos de mult de cineva. Un simplu mestecat de doar doua minute a unei gume fara zahar poate elimina pana la o suta de milioane de bacterii, lasandu-ti respiratia proaspata.

3. Bea un probiotic

Probioticele sunt microorganisme vii care sunt cunoscute pentru rolul pe care il au asupra sanatatii. Cauta probiotice care contin Lactobacillus rhamnosus sau Lactobacillus casei, care impiedica formarea mirosului urat al gurii.

4. Nu de stresa

Nivelul ridicat de stres suprima secretia de saliva, motiv pentru care respiratia devine urat mirositoare. Oricat de bine ai cunoaste tehnicile sarutului, atunci cand ai gura uscata si mai si imprastii un damf neplacut n-ai nicio sansa sa faci o impresie placuta.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu