Comcurs internațional de natație la Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Complexul Turistic de Natație Târgoviște vă propune pentru perioada 29 septembrie – 1 octombrie un concurs internațional de înot destinat sportivilor de performanță, copii (11 ani), cadeți, juniori, tineret și seniori. Cupa Contratimp Târgoviște a ajuns la ediția a V-a, care va cuprinde cinci reuniune, câte două în zilele de vineri și sâmbătă (ora 9.30 și ora 17.00), pentru ca ultima să fie programată pentru duminică (ora 9.30).

Se va înota în sistem OPEN, iar clasificarea se va face pe categorie de vârstă și sex. Copiii născuți în 2007 vor fi acceptați în concurs, cu condiția de a participa la categoria de vârstă 2006, fără a beneficia de premiere separată.

Înscrierile vor fi acceptate până la data de 26 septembrie, putând contacta adresa de e-mail: contratimpcampina@yahoo.ro. Se vor acorda medalii și diplome pentru primele trei locuri, însă vor fi și premii surpriză. Organizatori sunt Primăria Municipiului Târgoviște, Complexul Turistic de Natație și ACS Contratimp.

Sursa:   http://www.complexturisticnatatietargoviste.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>