5 exerciţii intense care te ajută să slăbeşti rapid

Un antrenament scurt şi intens va fi foarte eficient dacă vrei să slăbeşti. Descoperă ce exerciţii trebuie să faci ca să obţii rezultatele dorite!

Nu ai timp să mergi la sală sau să faci antrenamente lungi? Există soluţii şi pentru persoanele foarte ocupate, dar care vor să-şi tonifieze musculatura şi să scape de kilogramele în plus. Descoperă câteva exerciţii intense care te ajută să slăbeşti rapid şi nu este necesar să le acorzi mult timp:

Exercițiul nr. 1

Este un exerciţiu complex care întăreşte musculatura abdominală şi te ajută să arzi calorii, stimulând metabolismul.

Din poziţia pe care o foloseşti şi pentru a face flotări se încordează foarte bine abdomenul şi se îndoaie genunchiul drept, aducându-se către piept. Poziţia spatelui şi a posteriorului nu se modifică, trebuie să le menţii încordate astfel încât să formeze o linie dreaptă cât timp faci exerciţiul.

După ce ai adus piciorul drept înapoi în poziţia de start, îndoaie piciorul stând, aducându-l către piept. Execută această mişcare alternativ timp de 30 de secunde.

Exercițiul nr. 2

Este un exerciţiu solicitant pe care dacă îl faci zilnic timp de 45 de secunde vei arde mai multe calorii, deoarece stimulează metabolismul.
Din poziţia stând drepţi se depărtează picioarele în săritură şi se ridică în acelaşi timp mâinile deasupra capului.
Se revine tot din săritură la poziţia de start şi se repetă exerciţiul timp de 45 de secunde.

Exercițiul nr. 3

Planşa cu o săritură este cel mai bun exerciţiu pentru partea de sus a corpului, deoarece lucrează musculatura mâinilor, a abdomenului, a spatelui şi a umerilor.

Prin adăugarea acelei sărituri cu picioarele depărtate vei lucru foarte bine şi muşchii picioarelor.

Prin urmare, este un exerciţiu cardio complet care te ajută să lucrezi musculatura integral şi să arzi mai multe calorii.

Stai în planşă şi depărtează picioarele în săritură, după care se revine la poziţia iniţială.

Ca să beneficiezi de efectele extraordinare ale acestui exerciţiu trebuie să-l faci în fiecare zi în câte 15-20 de repetări.

Exercițiul nr. 4

Acest exerciţiu combină genuflexiunile cu o săritură şi încrucişarea picioarelor. Această combinaţie este una foarte intensă, care lucrează musculatura picioarelor şi te ajută să îţi creşti rezistenţa fizică.

Din poziţia stând drepţi cu picioarele depărtate faci o genuflexiune cât mai jos, te ridici şi faci o încrucişare a picioarelor în timpul săriturii, după care te apleci din nou în genuflexiune.

Ca să beneficiezi de efectele extraordinare ale acestui exerciţiu trebuie să-l faci în fiecare zi în câte 10-15 de repetări.

Exercițiul nr. 5

Acest exerciţiu implică planşa, flotare şi o săritură, fiind unul foarte intens şi care este recunoscut pentru faptul că te ajută să arzi rapid grăsimile.

Din poziţia drepţi îndoi picioarele până ajungi cu palmele pe sol, faci o săritură în spate ca să ajungi în planşă.

Te laşi jos într-o flotare, după care te ridici în picioare şi faci o săritură cu mâinile ridicate deasupra capului.

Exerciţiul se repetă de cât mai multe ori, de preferat de 10-15 ori.

Sursa foto și articol:   www.eva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.973 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>