ULTIMA ORA:
Home / CLUB FEMINA / 5 MINCIUNI DESPRE DRAGOSTE CARE TE ÎMPIEDICĂ SĂ-ȚI GĂSEȘTI SUFLETUL-PERECHE
5 MINCIUNI DESPRE DRAGOSTE CARE TE ÎMPIEDICĂ SĂ-ȚI GĂSEȘTI SUFLETUL-PERECHE

5 MINCIUNI DESPRE DRAGOSTE CARE TE ÎMPIEDICĂ SĂ-ȚI GĂSEȘTI SUFLETUL-PERECHE

11

Să te îndrăgostești este ceva natural, însă nu la fel de normal este ca această stare să dureze atât de mult. Mai degrabă putem construi o relație de durată, dacă ne-am ales partenerul potrivit. Însă, pentru a reuși să facem acest lucru, trebuie să încetăm să mai credem micile minciuni care se spun despre dragostea adevărată.

Îți dai seama imediat că ți-ai întâlnit ”alesul”

Da. Este adevărat. Când ești atrasă de o persoană, știi imediat, pentru că simți acest lucru. Însă pentru a numi o persoană pe care o întâlnești pentru prima dată ”alesul inimii” ai nevoie de mai mult decât atracție sexuală. Trebuie să știi cât de mult te potrivești cu acel bărbat, iar asta un o afli imediat, ci în timp.

Trebuie să simți ca și cum îl știi de multă vreme

Este o iluzie. Mulți oameni consideră că acel sentiment de familiaritate în preajma unei persoane pe care o întâlnești pentru prima dată are vreo legătură cu descoperirea sulfetului-pereche. Nimic mai fals. Este posibil să fie doar un scenariu pe care mulți oameni în al în privința persoanei de care se vor îndrăgosti. Un scenariu care se potrivește pe moment, dar care se poate dovedi a fi nepotrivit așteptărilor tale. Așa că, nu te grăbi să faci presupuneri.

Cu cât ești mai obsedată de o persoană, cu atât mai mult ar trebui să fii cu ea

Atunci când te îndrăgostești este perfect normal să te gândești la el constant. Totuși, o obsesie este un semn de boală, deci… primul că nu este cel alături de care să trăiești până la adânci bătrâneți.

Nu te vei mai gândi la alții

Este scris în gena umană ca fiecare dintre noi să avem dorințe sexuale îndreptate către mai mult de o persoană. Asta înseamnă că te gândești nu doar la străinii pe care îi întâlnești pe stradă, dar și la iubiții tăi din liceu, întrebându-te cum ar fi arătat viața ta alături de unul dintre aceștia.

Nu te vei plictisi niciodată

Uneori este normal ca iubitul tău să te enerveze sau să te plictisească. Asta nu înseamnă că nu este cel alături de care trebuie să-ți petreci viața sau că nu-l iubești. Însă această situație nu trebuie să fie de durată, ci doar o fază.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu