5 paşi simpli de a scăpa de punctele negre de pe nas

Orice femeie se confruntă cu apariţia punctelor negre, iar zonele predispuse apariţiei lor sunt nasul şi bărbia. Deşi există numeroase produse de îngrijire a tenului, nu toate dau roade, în special în funcţie de tipul tenului însă, există câţiva paşi pe care dacă îi urmezi, vei scăpa de punctele negre  fără  ajutorul unor produse exagerat de scumpe.

Image result for 5 paşi simpli de a scăpa de punctele negre de pe nas

  1. Spală-te pe faţă de cel puţin două ori pe zi. Chiar dacă pare un sfat clasic, cu cât faţa este curăţată mai des, cu atât mai mult prevenim acumularea în pori a murdăriei şi a uleiurilor produse de ten. Dimineaţa este ideal măcar să-ţi clăteşti tenul pentru a îndepărta bacteriile accumulate pe piele de pe pernă. Dacă simţi nevoia unui proces complex, poţi apela la o soluţie de curăţare pe care să o aplici atât dimineaţa, cât şi seara, mai ales după demachiere.
  2. Curăţă porii cu ajutorul unei benzi sau perii faciale. Există tot felul de plasturi pe piaţă care odată aplicaţi ajută la îndepărtarea mizeriei cumulate în pori. Dacă nu ţi se par suficient de eficienţi, poţi apela la o perie de curăţare a feţei pe care să o foloseşti cu ajutorul unui gel de curăţare.
  3. Exfoliază pielea de două ori pe săptămână. Celulele moarte sunt principal cauză de încărcare a porilor. Foloseşte în rutina de curăţare a tenului o cremă sau un gel exfoliant şi aplică-l de două ori pe săptămână. Nu uita să-ţi hidratezi pielea după acest proces pentru a nu-ţi usca pielea. Odată ce pielea este uscată, aceasta va secreta mai mult ulei pentru a se hidrata, iar acest lucru va duce la apariţia mai multor puncte negre.
  4. Foloseşte o macă sau un tratament peste noapte. Cu ajutorul unei măşti vei reuşi să elimini impurităţile de pe ten. Las-o să acţioneze timp de 15 minute din momentul aplicării şi clăteşte sau, poţi folosi un tratament local peste noapte. În timpul somnului, porii se deschid şi absorb murdăria şi germenii din aer. Dacă tenul tău produce prea mult ulei pe timpul nopţii, poţi aplica o mască doar în zona T, a nasului sau în special unde ai astfel de probleme.
  5. Mergi la un profesionist pentru extracţii. Chiar dacă pare uşor de realizat acest lucru acasă, fă o vizită la un profesionist măcar o dată pe lună pentru a se ocupă de tenul tău şi pentru a te scăpa de punctele negre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.977 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>