SERVICIUL JUDETEAN DE AMBULANTA DAMBOVITA ACOPERA PROFESIONAL SI TERITORIAL URGENTELE

     In judetul Dambovita se afla servicii si subservicii, unitati cu caracter juridic ale Ambulantei Judetene Dambovita, ce acopera teritorial si temporar toate categoriile de solicitari in caz de urgenta.

      Acestea se afla repartizate spatial, dupa mentiunile managerului institutiei, medicul Mihail Gheorghe, in localitatile Targoviste, Gaesti, Moreni, Titu, Fieni, Racari, Voinesti si Bilciuresti, pentru deplasarea in timp util la urgente si alte cazuri grave ale pacientilor, prin tel. 112, sau alte forme de interventii.

     In structura unitatii se afla conducerea, personal TESA, medici, asistenti medicali, ambulantieri, operatori, ingrijitori si muncitori, iar in prezent este disponibil un post de asistent medical generalist pr. pentru o perioada nedeterminata, prin concursul de ocupare ce se va desfasura in ziua de 26 iunie 2018.

     Serviciul de Ambulanta Dambovita are contact de furnizare a serviciilor de urgenta si transport sanitar, cu Casa de Asigurari de Sanatate Dambovita.

     Activitatea Serviciului Judetean de Ambulanta Dambovita desfasoara actiunile cu echipaje de urgenta pe nivele de competenta, conform Ordin 1092/2006.

     Mentionam ca este de neinteles, de ce pentru activitatea Serviciului Judetean de Ambulanta Dambovita, pus in slujba salvarii vietii pacientilor, cu orice risc, sunt persoane, e adevarat sub influenta bauturilor alcoolice, care in localitati precum Balteni si Dragoesti, sa agreseze personalul in actiunile de urgenta si salvare.

                                                                                                                  S.D.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata