9 moduri de albire a dinților (fără a plăti o căruță de bani)

Nu există nici un dubiu: dinții galbeni nu sunt drăguți. Încearcă aceste sfaturi rapide și surprinzătoare de la celebra make-up artist,  Joanna Schlip și de la dentistul cosmetician Nancy Rosen, din New York City, DDS (Doctor of Dental Surgery – Doctor în chirurgie dentară), și vei orbi pe toată lumea cu zâmbetul tău sexy, pe loc.

Încearcă aceste modalități ușoare de albire a dinților:

   1. Salvează acest articol…
    pentru a-l avea și pe mai târziu. 

    Cosmopolitan.com

     

   2. Obține o strălucire frumoasă 
    Schlip spune că oferindu-i pielii o strălucire cu un look natural îți va face albul dinților să iasă în evidență instantaneu.

    Physicians Formula Happy Booster Glow & Mood Boosting Baked Bronzer, $11 CUMPĂRĂ ACUM!

     

   3. Întoarce-te la elementele de bază
    Această combinație între periere și curățare cu ață dentară împiedică formarea plăcii, care, conform lui Rosen, provoacă decolorare în timp.

    Curaprox Soft Toothbrush, $8 CUMPĂRĂ ACUM!
    Oral-B Glide Pro-Health Comfort Plus Mint Floss 2 Pack, $6 CUMPĂRĂ ACUM!

     

   4. Așteaptă înainte de periaj
    Ați consumat ceva acid precum suc de grapefruit? Rosen recomandă să aștepți 30 de minute înainte de periaj. „Poți chiar să împingi aciditatea mai adânc între dinți”, explică ea. „Făcând acest lucru, puteți eroda smalțul, stratul exterior care vă protejează dinții, făcând zâmbetul dvs. să arate mai puțin alb”.

    Așteaptă înainte de periaj

     

   5. Încearcă ceva … albastru
    „Oricând aplici o culoare rece – ca un luciu albastru sau purpuriu subtil – pe buze, se crează iluzia că dinții sunt mai luminoși”, spune Schlip. „Acest lucru se întâmplă deoarece albul – culoarea dinților tăi – are, de asemenea, un ton rece, astfel încât luciul acționează ca un cadru care îi luminează”.

    Apa Blue Lip Shine, $25 CUMPĂRĂ ACUM!

     

   6. Poartă buzele roșii
    Dacă nu ești la maximul strălucirii tale, „trecând pe un ruj roșu de un ton rece, având la bază albastru, face ca dinții tăi să apară mai strălucitori și mai luminoși decât sunt cu adevărat”, adaugă Schlip. „Contrastul de culoare (între roșu și albul dinților tăi) este foarte puternic.”

    Stila Stay All Day Liquid Lipstick, $22 CUMPĂRĂ ACUM!

     

   7. Mestecă fructe și legume crude
    Luând ca gustări fructe și legume crude, cum ar fi ardei sau mere, ajută, de asemenea, să îți păstrezi dinții să arate albi. Cum? „Frecarea cauzată de mestecarea acestor alimente poate ajuta la tăierea ușoară a oricărei plăci care ar putea duce la colorare”, adaugă Rosen.

    Mestecă fructe și legume crude

     

   8. Folosește un pai
    Încercând să bei sucul, vinul sau orice lichid colorat printr-un pai te ajută să scapi de necazuri. Dacă nu poți folosi paie pentru că bei ceva precum vinul roșu, mergi la baie și clătește-ți gura cu apă după ce ți-ai terminat băutura. Rosen spune că dacă nu îți clătești gura va face ca saliva să rămână colorată și să îți păteze dinții în continuare.

    Folosește un pai

     

   9. Încearcă benzile de albire
    Dacă dinții tăi sunt deja murdari și periajul nu te ajută, încearcă să îi albești. Aceste benzi de tip fără prescripție medicală funcționează cu adevărat și îți vor face zâmbetul mai luminos, după doar câteva utilizări.

    Crest 3D White No-Slip Whitestrips, $30 CUMPĂRĂ ACUM!

     

   10. Programează-ți verificări regulate
    Curățindu-ți dinții la fiecare șase luni ajută la îndepărtarea plăcii, cea care provoacă acea nuanță galbenă în timp, pe care nu o poți peria fizic acasă. Așa că, nu sări peste programare!

    Programează-ți verificări regulate

 

Sursa articol și foto:   http://www.cosmopolitan.com

Traducere:   Cristina TRAIAN

Textul de mai sus reprezintă traducerea articolului „9 Ways to Whiten Your Teeth (Without Paying a Ton)”, publicat de „Cosmopolitan”. „Realitatea Dâmbovițeană” este singura entitate responsabilă pentru eventuale erori de traducere, „Cosmopolitan” neasumându-şi nicio responsabilitate în această privinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>