A MURIT CONSTANTIN MUDAVA, ,,VINDECATORUL LUI NICOLAE CEAUSESCU”, LA 83 DE ANI

A MURIT CONSTANTIN MUDAVA, ,,VINDECATORUL LUI NICOLAE CEAUSESCU”, LA 83 DE ANI

     L-am cunoscut bine pe ,,parapsihologul” sau paranormalul, cum ii spunea lumea, Constantin Mudava, supranumit ,,vindecatorul lui Nicolae Ceausescu”, din comuna Ghirdoveni, judetul Dambovita, care spunea despre el ca are o ,,aura uriasa.”

     Aceasta nu l-a ajutat la candidatura la alegerile prezidentiale din anul 1996, la care a participat fara success.

     Nicolae Ceausescu, pe care il trata si consilia, l-a trimis sa practice ,,medicina”in comuna sa natala, Scornicesti, din judetul Olt.

     Personal, am fost de multe ori in apartamentul sau cu 3 camere din cartierul Micro XI din municipiul Targoviste, cu gratii la usa exterioara si ferestre, unde locuia sotia sa, pe care am cunoscut-o, deoarece el era mai mult plecat in tara sau peste granita. Aceasta avea asupra sa sume mari de bani in geanta, iar la restaurante, de obicei ,,Brotacei”si ,,Casa Damboviteana”, unde o insoteam cu ,,prietenul”ei, prof. Ion Nastasia, primul presedinte al Asociatiei Luptatorilor Dambovita, ne dadea banii pe sub masa ?!

     In bucatarie si pe balcon erau acumulate mari cantitati de alimente si bauturi alcoolice, in primul rand vin in bidoane din material plastic, pe care de multe ori il degustau si-l varsau la ghiuveta, daca nu era pe gustul lor.

     Constantin Mudava mentiona : ,,Dupa caderea regimului Ceausescu am practicat medicina in Germania, in orasul Munchen, pe mii si mii de cazuri. Dupa Germania au urmat tari precum Grecia, in orasele Volas si Atena, Republica Populara Moldova, in orasul Chisinau.

     In Romania am practicat medicina in majoritatea oraselor mari, precum Bucuresti, Brasov, Constanta, Turnu-Severin, Oradea, Arad, Cluj, Targu-Mures, Iasi, Buzau, Targoviste, Campina etc.

                                                                                  M.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>