A venit la TV și a zis că își caută mamă surogat! Dar Oana nu a renunțat la visul de a avea ea un copil, și aseară ne-a surprins pe toți: „Acum două luni…”

Oana și Alex au acceptat să acorde un interviu în cadrul unei emisiuni televizate, ocazie cu care au discutat și despre faptul că sunt pregătiți să devină părinți cât mai curând. Oana chiar a menționat că în urmă cu două luni a făcut un test de sarcină pentru a se asigura că nu este însărcinată.

„Suntem la o gală unde se acordă premii. În mod frecvent mă calcă pe nervi mocangistele, nu suport… cu cât eşti mai urât ca om sau mai urâtă sau strâmbă, cu atât vrei să ieşi în evidenţă. Vii să îmi arăţi mie ororile pe care eu ar trebui să le îngurgitez. Eu nu consum nimic, dar să nu îi lăsăm pe cei care consumă să ne spună ce trebuie să purtăm… Este apanajul omului care nu are personalitate. Acum două luni am făcut ultimul test de sarcină, de fapt am făcut vreo 7… Soacra mea era cea mai bună şi mai caldă femeie.” a relatat Oana Zăvoranu.

„Nu mă plictisesc niciodată cu Oana, sunt activ tot timpul, eu mă descurc cu ea, tot timpul găsesc o soluţie… problema e dacă o să mă descurc pe viitor, cu copilul. Este programat. Mamam mea ne veghează pe amândoi şi o să aibă grijă şi de nepoţelul ei pe viitor.” a povestit Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în octombrie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,190 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>