Această mască înlătură petele de pe față și acneea imediat după utilizare! Iată cum se prepară corect!

Mierea este lăudată pentru efectele sale antibacteriene și pentru capacitatea sa de a accelera procesul de vindecare. Scorțișoara este un condiment care are proprietăți antimicrobiene, antivirale și antifungice dovedite științific. Pe de altă parte, nucșoara este deosebit de eficientă în cazul acneei, deoarece oferă efecte anti-inflamatorii puternice. Această mască conține, de asemenea, suc de lamâie și probabil știi cât de eficient este sucul de lamâie pentru diminuarea cicatricilor și a petelor.

INGREDIENTE:
½ linguriță de scorțișoară
1 lingurița de suc de lamaie (proaspat stors)
1 lingurița de miere
½ de nucșoară.

INSTRUCȚIUNI:
Amestecă bine toate ingredientele. Continuă să le amesteci până când obții un amestec care seamănă cu o pastă groasă. În cazul în care pielea ta este sensibilă poți exclude sucul de lămâie. Este foarte recomandat să lași această pastă timp de o jumătate de oră pe piele. Dacă senzația de arsură este prea intensă, șterge-o de pe piele. După ce a expirat timpul, folosește apă călduță pentru a clăti fața și folosește cremă naturală pentru a hidrata fața .

Turmeric și aloe vera
Acest amestec este foarte eficient, deoarece are o mulțime de nutrienți, enzime și polizaharide. În cazul în care nu știai, aceste substanțe și compuși vor elimina materialele toxice din piele și îți vor oferi un nivel ideal de umiditate al pielii.
Pur și simplu, amestecă o linguriță de pulpă de Aloe Vera și o cantitate mică de turmeric pentru a crea pasta. Folosește această pastă pe zona afectată, așteaptă aproximativ 20 de minute și folosește apă călduță pentru a curăța fața.

Lapte organic și miere
Laptele este unul dintre ingredientele folosite pentru îmbunătățirea sănătății pielii de sute de ani. S-a dovedit că acest produs este excelent pentru păstrarea celui mai bun tonus al pielii. Oamenii îl folosesc, de asemenea, pentru a elimina iritarea pielii.

INGREDIENTE:
O lingură de miere
O lingură de iaurt sau lapte
Aplică pasta pe toată fața, în special pe zonele problematice și folosește apă pentru a o spăla după 15 minute.

 

Sursa articol și foto:   http://femina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>