ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / ACŢIUNEA ,,FOC DE ARTIFICII”, A POLITIEI DAMBOVITENE, LA FINAL
ACŢIUNEA ,,FOC DE ARTIFICII”, A POLITIEI DAMBOVITENE, LA FINAL

ACŢIUNEA ,,FOC DE ARTIFICII”, A POLITIEI DAMBOVITENE, LA FINAL

Acţiunile au avut ca scop prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei din domeniu.

Controalele polițiștilor au vizat modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei în vigoare de societăţile comerciale autorizate, care desfăşoară operaţiuni cu articole pirotehnice, precum şi identificarea și sancționarea persoanelor fizice și juridice neautorizate, care comercializează ambulant articole pirotehnice.

În acest sezon, polițiștii au efectuat 39 de acţiuni și controale în complexe, pieţe şi alte obiective și au verificat activitatea a 3 persoane fizice şi juridice autorizate să deruleze operațiuni cu articole pirotehnice.

De asemenea, au constatat 60 de infracţiuni și au depistat 47 de persoane fizice şi juridice neautorizate, față de acestea fiind efectuate cercetări în dosarele penale.

Totodată, au fost confiscate aproape 310 kilograme de articole pirotehnice și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei.

O atenție deosebită a fost acordată deținerii și mânuirii de articole pirotehnice de către copii și tineri. Pentru prevenirea evenimentelor negative în care aceștia ar putea fi implicați, polițiștii au desfășurat 12 activități de informare în școlile din județ.

Spune-ti parerea:

About M S