ACTIUNI DE INTERVENTIE SI PREVENIRE ALE I.S.U.,,BASARAB I” DAMBOVITA, O PERMANENTA SPECIFICA INSTITUTIEI

     Actiunile si activitatile de interventie si prevedere in incendii si alte calamitati naturale sau provocate de ,,mana omului” reprezinta o permanenta constanta la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Basarab I”Dambovita, cu un personal cu inalta calificare si devotement.

     Compartimentul Informatii si Relatii Publice, din cadrul institutiei, prompt in a tine la zi presa locala cu aceste evenimente specifice, ne-a prezentat si pentru perioada trecuta, aproximativ o saptamana, interventii la peste 31 de evenimente, defalcate astfel : ,,8 incendii la gospodarii ale populatiei ( locuinte, anexe, gospodarii etc.), 12 actiuni pentru asigurare zona, 7 actiuni pentru asigurarea persoannelor, si 4 actiuni la alte situatii.”

Aici se includ salvari de animale, indepartarea copacilor de pe carosabil, indepartarea tencuielii cazute la blocuri de locuinte etc.

,,Echipaje SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Basarab I”Dambovita au fost solicitate si au intervenit in 244 (!) cazuri medicale.”

Subunitatile de interventie au desfasurat un exercitiu pentru interventia personalului, si alte 5 actiuni de recunoastere in teren pentru identificarea si evidentierea cailor de acces in interventii etc.

De asemenea, personalul Inspectoratului de Prevenire din cadrul institutiei a desfasurat controale si actiuni de prevenire la diversi agenti economici.

                                                                                                    Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>