Administraţia Judeţeană Dâmboviţa în avarie…

Consiliul Judeţean Dâmboviţa se afla pe linie de avarie. La prima rectificare de buget a obţinut doar 1/3 din suma solicitată (adică, un deficit de aproape 32 de miliarde de lei vechi). Există posibilitatea ca salariaţii din mai multe instituţii subordonate să nu-şi poată primii banii la timp.

Imagini pentru alexandru oprea dambovita

Singura soluţie ce poate rezolva situaţia, pe cale să se producă, este o nouă rectificare bugetară.

Pe lângă această îngrijorare, preşedintele CJD, Alexandru Oprea, plin de amărăciune dar şi cu regret, trage de urechi pe unii reprezentanţi ai administraţiei publice locale, care nu-şi iau în serios rolul şi menirea de a participa la găsirea de soluţii pentru ieşirea din impas, neparticipând la întâlnirile de lucru, încălcând contractele de parteneriat încheiate de CJD. Ba mai mult, vinovaţii de insubordonare, fără să fie în stare să-şi respecte obligaţiile asumate „Sunt foarte vocali, discutând pe lângă cifre (…) cu o nonşalantă care îmi dă de gândit şi care probabil va fi taxata de către cei afectaţi” a subliniat Alexandru Oprea.

Oricum, preşedintele CJD nu-şi pierde speranţa şi nici optimismul că până la finele anului, prin rectificările bugetare următoare, se va putea asigura funcţionalitatea instituţiilor aflate în subordine sau a celor care sunt „legate din punct de vedere al finanţării de CJD”

 

Autor: Mx. G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.977 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>