ADOLESCENTA SECHESTRATA SI LOVITA DE TATAL SI FRATELE SAU, IN COLACU-RACARI, JUDETUL DAMBOVITA

O adolescenta de 16 ani din cartierul Colacu al orasului Racari, judetul Dambovita, a fost lipsita de libertate, sechestrata, de propriul sau tata si frate, si lovita.

     Politisti din cadrul Politiei Orasului Racari s-au deplasat la o sesizare la fata locului si au constatat ca faptele exista, adolescenta prezentand pe corp urme de violenta si necesitand inngrijiri medicale.

Tatal, in varsta de 50 de ani al fetei s-a opus audierii la sediul Politiei si i-a amenintat pe politisti cu un obiect taietor de lemne, dar a fost prins si retinut, fiind condus la sediu, unde a ramas pe baza ordonnantei, si va fi predat Judecatoriei Racari, pentru aplicarea normelor legale.

Urmeaza si audierea la sediul Politiei Orasului Racari a fratelui adolescentei, complice la faptele antisociale de violenta domestica.

                                                                                    Petre Dragutoiu                                                                               

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,122 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>