Adrian Mihalcea este noul antrenor al Chindiei Târgoviște! ”Mult succes pe banca tehnică a echipei!”

Chindia Târgoviște a rămas în Liga 1, dar va avea un nou antrenor în următoarea stagiune. Emil Săndoi nu a mai semnat prelungirea contractului, iar în locul său a fost numit Adrian Mihalcea, cel care în ultimul sezon a pregătit-o pe Unirea Slobozia.

Adrian Mihalcea s-a înțeles cu Chindia Târgoviște!

Chiar dacă mai avea contract cu Chindia până la 15 iunie, Emil Săndoi și-a luat rămas bun de la club mai devreme cu o săptămână. Clubul a anunțat despărțirea, marți, pe contul de Facebook al clubului.

Mulțumim, Emil Săndoi! AFC Chindia Târgoviște anunță încheierea colaborării cu antrenorul principal Emil Săndoi. Îi mulțumim, pe această cale, pentru rezultatele obținute cu echipa noastră și îi dorim mult succes în continuare!”, au anunțat târgoviștenii.

La scurt timp după acest mesaj, a apărut și prima imagine cu Adrian Mihalcea și președintele Marcel Ghergu la aceeași masă, tot pe Facebook, în timp ce parafau oficial înțelegerea.

Bun venit, Adrian Mihalcea! AFC Chindia Târgoviște îl întâmpină pe Adrian Dumitru Mihalcea ca noul antrenor al echipei noastre. Tehnicianul a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire încă un an cu Chindia Târgoviște. Mult succes pe banca tehnică a echipei noastre și rezultate cât mai bune!”, a fost mesajul Chindiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata