ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Adrian Țuțuianu repartizat în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții
Adrian Țuțuianu repartizat în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții
Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Tutuianu, paraseste sediul DNA, in Bucuresti, luni, 19 iunie 2017. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Adrian Țuțuianu repartizat în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, fost ministru al Apărării şi şef al Comisiei de control asupra activităţii SRI, a fost repartizat, marţi, în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, potrivit anunţului făcut de liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

”Anunţ modificări în componenţa comisiilor, cu reprezentanţi ai PSD. Astfel, în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii dl senator Adrian Ţuţuianu o înlocuieşte pe dna senator Elena Lavinia Craioveanu, care pierde calitatea de membru al acestei comisii”, a anunţat liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae.

Adrian Ţuţuianu a demisionat, pe 5 septembrie, după ce a fost convocat de urgenţă de premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, pentru explicaţii legate de (…)

 

Vă invităm să citiți articolul complet pe:   http://www.mediafax.ro

 

Spune-ti parerea:

About Ko$MO