ALERTĂ IKEA recunoaște că a vândut prăjituri PERICULOASE: Anunță că dă banii înapoi celor care le-au cumpărat și le mai au

IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP deoarece pe lista de ingrediente nu a fost declarat laptele ca produs alergen, a transmis marţi IKEA.

Produsul conține pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca alimentul să reprezinte un risc posibil pentru sănătatea celor care au alergie, intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Deși pudra de zer este menționată în lista ingredientelor, laptele nu este.

IKEA transmită că “nu există motiv de îngrijorare cu privire la consumul produsului, în cazul persoanelor care nu suferă de o alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Clienții alergici sau intoleranți la lapte sau îngrijorați din altă privință, sunt sfătuiți să returneze produsul SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a-și primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară dovada plății (bonul fiscal)”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,253 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>