Alexandru Chipciu consideră că Daum nu este vinovat pentru necalificarea României la Campionatul Mondial din Rusia

Alexandru Chipciu consideră că Daum nu este vinovat pentru necalificarea României la C.M.

“Ar fi foarte urât din partea jucătorilor să dăm vina pe domnul Daum pentru faptul că nu ne-am calificat la acest Mondial. E clar că noi, jucătorii, avem cea mai mare vină, pentru că noi suntem în teren, noi jucăm, noi decidem un meci. Cu toţii am fost vinovaţi, dacă vreţi. Dacă e să scot un minus din relaţia cu fostul selecţioner, atunci pot spune că nu ne cunoştea pe toţi la început, vorbesc de primele meciuri”, a spus Chipciu, la Digi Sport.

Fostul mijlocaş al FCSB a explicat că Daum era un bun motivator şi că a ştiut să comunice cu jucătorii, chiar dacă s-a susţinut contrariul. ”Bariera lingvistică nu a existat, ba, chiar, mi s-a părut un foarte bun motivator. Pe partea asta mi s-a părut foarte bun, era ce trebuie, aşa cred eu. Am încercat să facem ca totul să iasă bine, dar nu am reuşit. Acum, într-adevăr este o altă determinare, poate, la meciuri, dar eu personal nu ştiu ce să zic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,046 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>