ALIANTA PENTRU UNITATEA ROMILOR (AUR) SE REORGANIZEAZA SISTEMIC, INCLUSIV LA ORGANIZATIA DAMBOVITA

Presedintele Aliantei pentru Unitatea Romilor (AUR), la nivel national, Ionel Alecu, a fost prezent, ieri seara, 12 martie 2 019, la o sarbatorire a Filialei Dambovita, cu cateva zile mai tarziu, tocmai a Zilei Mondiale a Femeii.

     Din partea Organizatiei Judetene au fost prezenti presedintele Nicolae Nitu, presedintele executiv Ion Feraru, si secretarul executiv Teodor Nica, iar a Organizatiei Municipale de presedintele Florin Polozache, presedinte executiv Vasile Moise si secretarul executiv Liviu Georgel Ion.

     Surpriza serii a fost prezenta printre invitati a presedintelui Organizatiei Judetene PNL Dambovita, Virgil Guran, parlamentar, vicepresedinte la nivel national, si presedintele Organizatiei Municipale Targoviste, Aurel Cotinescu.

     Presedintele PNL Dambovita, Virgil Guran, solicitat sa ia cuvantul, ca invitat de onoare a afirmat printre altele : ,,Eu cred ca aici, la Targoviste, lucrurile trebuie sa ia alta intorsatura(…) Vin cu un mesaj clar, vrem sa schimbam Romania(…) Vrem colaborare buna si pe principii sanatoase. Va transmit un salut, Bafto, delo delo.”

     Presedintele Aliantei pentru Unitatea Romilor (AUR), Ionel Alecu, a subliniat : ,,Ziua Modiala a Femeii o facem acum. Sa mergem cu ei (n.r.,PNL), ca suntem satui de ailalti (n.r.,PSD)… Mi-e la suflet Dambovita pentru ca de aici este si presedinta Femeilor Rome, d-na Lungu. Alianta are la nivel de tara peste 240 de intelectuali de valoare.”

                                                                                  Petre Dragutoiu

    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>