ULTIMA ORA:
Home / SANATATE / Alimentul care reduce ţesutul adipos de pe abdomen. Încearcă-l şi tu!
Alimentul care reduce ţesutul adipos de pe abdomen. Încearcă-l şi tu!

Alimentul care reduce ţesutul adipos de pe abdomen. Încearcă-l şi tu!

Cercetătorii au descoperit şi un aliment care poate reduce ţesutul adipos de pe abdomen.

Este vorba despre ghimbir. Ceaiul de ghimbir se bea înainte de fiecare masă, dar şi înainte de culcare pentru accelerarea metabolismului.
Image result for ghimbir
Pentru prepararea ceaiului, ai nevoie de rădăcină proaspătă de ghimbir, două căni de apă plată, suc de la o lămâie şi miere. Mod de preparare: se taie ghimbirul în felii şi se adaugă apă călduţă peste el. Se lasă la infuzat 5-10 minute apoi se aruncă feliile de ghimbir şi se adaugă 1-2 linguriţe de miere şi/sau zeamă de lămâie.

Ceaiul de ghimbir este un remediu utilizat de mii de ani în medicina ayurvedică şi are efecte excelente în combaterea indigestiei, a migrenelor şi a răcelilor de sezon. Rădăcina de ghimbir este bogată în potasiu, zinc, calciu, cupru şi magneziu, vitaminele B6, C şi D, precum şi uleiuri esenţiale cu multiple proprietăţi benefice, cum este gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, curcumen, phelladrene – au efect afrodisiac, acţionează ca tonic general şi înlătură oboseala şi toxinele accumulate în organism.

Ceaiul de ghimbir are efecte benefice asupra organismului: antiemetic, antiseptic, expectorant, antifungic, antiviral, analgezic, hipotensiv, antispasmodic, antiinflamatorii, antibacterian, antifebril şi antiagregant  plachetar.

Spune-ti parerea:

About Ko$MO