AMENZI PESTE AMENZI, DE ORDINUL SUTELOR, PENTRU APELARI FALSE LA TELEFONUL PUBLIC DE URGENTE 112

     Publicul trebuie sa retina, ca alertarea falsa a agentiilor specializate de interventie, respectiv Serviciul Judetean de Ambulanta Dambovita, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta ,,Basarab I”Dambovita, Inspectoratul Judetean de Jandarmi ,,Mircea cel Batran”Dambovita, Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita si altele, in conformitate cu prevederile O.U.G.34/2 008, se sanctioneaza cu amenda intre 500-1 000 lei.

Aceste prevederi se refera la organizarea si functionarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta referitor la aceste apeluri false.

Politistii au aplicat 816 sanctiuni contraventionale pentru unele persoane de varste diferite, incepand de la copii si adolescenti pana la cele mature, care au utilizat intentionat numarul 112 pentru determinarea alarmarii sau interventiei politiei in mod nejustificat.

                                                                                                             M.P.                                                                               

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>