ANA BANICIU ȘI-A ȘOCAT FANII DE PE INSTAGRAM CU ULTIMA POZĂ. ”AM IMPRESIA CĂ EȘTI MAI BOMBĂ”

Ana Baniciu și-a făcut un obicei din a-și surprinde fanii cu poze în care apare ca o rebelă sexy. Așa s-a întâmplat și cu cel mai recent instantaneu publicat pe contul ei de Instagram, care a generat zeci de comentarii.

Probabil deţinătoarea celui mai sexy fund din România, Ana Baniciu a făcut furori în rândul fanilor care o urmăresc pe artistă pe social media, cu ultimele poze pe care le-a postat. Aflată la mare, cea poreclită cântăreața s-a fotografiat în costum de baie.

Nu doar formele ei perfecte au adunat zeci de aprecieri din partea fanilor, ci și schimbarea de look pe care adoptat-o. Ana a apărut brunetă, iar această schimbare pare să o prindă foarte bine. ”Am impresia că ești mai bombă”, i-a scris un fan.

Ana Baniciu a câștigat competița ”Asia Express”, alături de Raluka, cea care i-a fost coechipieră în această experiență inedită. Fiica lui Mircea Baniciu a parcurs aproximativ 5000 de kilometri și a trecut prin tot felul de teste, însă la final amândouă au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>