Angajații Cromsteel anunță un nou miting!

Conducerea sindicatului Valahia a decis organizarea unui nou miting de protest, mâine 13 aprilie.

 Membrii sindicatului, angajați ai Cromsteel, sunt exasperați pentru că după mai multe sesiuni de negocieri cu conducerea societații ASO Cromsteel, nu s-a reușit soluționarea revendicărilor acestora.

 Pentru mâine,13 aprilie,  între orele 13:00 – 16:00, primăria Târgoviște a autorizat un nou protest în fața societății ASO Cromsteel, al doilea după declanșarea grevei generale din 28 martie.

Conducerea societații a trimis un comunicat de presă prin care anunță:

În ceea ce privește doleanțele financiare, compania a acordat angajaților marea majoritate a cerințelor care au fost listate în revendicările prezentate de Sindicatul Valahia, cerințe care constau în acordarea de creșteri salariale, prime si sporuri. Acestea nu au fost acceptate de către angajați (după cum ne-au comunicat reprezentanții Sindicatului Valahia), deși reprezintă creșteri semnificative ale veniturilor pentru toți angajații din companie.  În consecință, continuarea situației de criză, care este cunoscută și de clienții nostri, ar putea duce inevitabil la o reducere a vanzărilor, a producției și drept urmare la reducerea numărului de personal. O primă măsură este demontarea începand chiar de astăzi a două dintre utilajele din fabrica.

 

C.A.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>