Antonia, pusă la zid de Ciro Castellano: “Nu a avut timp o oră şi jumătate să ia avionul până la Maya!”

Orice ar face Antonia nu scapă de ochiul critic al fostului ei socru. Tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a atacat-o dur pe artistă după ce aceasta a ajuns în Italia pentru a-şi revedea fetiţa. Cele două se pare că nu s-au mai întâlnit de vara trecută, iar bunicul copilei consideră inadmisibil acest lucru.

Antonia (28 de ani) nu scapă de atacurile venite din partea fostului ei socru, care lasă să se înţeleagă că cei doi sunt în continuare la cuţite. Aflată în Italia pentru a se întâlni cu fetiţa ei Maya, în vârstă de 6 ani, artista a fost pusă la zidpentru că nu şi-a găsit mai des timp pentru copilul pe care solista îl are din mariajul cu Vincenzo Castellano. Supărat că între timp Antonia petrece momente fericite cu cei doi băieţi pe care îi are cu iubitul actual, Alex Velea, socrul a intervenit telefonic la Antena Stars.

antonia maya italia

Antonia şi-a vizitat fetiţa în Italia
foto: arhiva personală

“Din august, anul trecut nu s-au mai văzut. 10 luni au trecut şi comentaţi singuri acum. Nu am nimic cu Antonia. A născut, are treabă, a avut emisiuni. E mama ei, dar nu avut timp 10 luni, o oră jumate cu avionul, hai! Maya a fost foasrte bucuroasă să o vadă pe Antonia, e mama ei, mi se pare normal”, a spus Ciro Castellano.

Antonia s-a despărţit de Vincenzo şi şi-a refăcut viaţa alături de Alex Velea (33 de ani), căruia i-a dăruit şi doi copii. Cântăreţul îşi doreşte ca băieţii lui să-i poarte numele în acte, astfel că, în 2 noiembrie 2016, a depus o cerere la Judecătoria Sectorului 1 care a avut ca obiect „tăgadă paternitate”. În felul acesta, artistul le-a cerut judecătorilor să constate că nu italianul este tatăl fiilor lui, ci el, care are de trei ani o relaţie cu Antonia. Cei doi au împreună doi băieţi: pe Dominic, de doi ani, şi pe Akim, care are două luni. Potrivit legislaţiei noastre, o femeie care este căsătorită şi naşte, copilul va prelua automat numele soţului ei, chiar dacă acesta nu este tatăl biologic. Antonia şi Vincenzo încearcă de trei ani să divorţeze, însă până acum nu se înţeleseseră asupra custodiei fetiţei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,190 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>