Antonia, totul despre sex: “Îmi place să stau deasupra!” Ce norocos e Velea!

N-ai fi crezut că frumoasa Antonia, care mai mult se promovează ca fiind copilăroasă şi haioasă decât femeie fatală, ar îndrăzni să facă dezvăluiri picante despre partidele de amor cu Alex Velea.

Recent, solista a acceptat provocarea de a participa la deja celebră rubrică “Love is fun”, realizată de Doctor Gáspár și de Bogdan Nicolai pentru https://www.alistmagazine.ro. Rugată să descrie cea mai nasoală experienţă sexuală pe care a avut-o, Antonia şi-a amintit de primul ei iubit din liceu şi de primul contact sexual cu acesta.

alex velea

Alex Velea şi Antonia sunt pasionali în dormitor
Foto: Instagram

Apoi a explicat că şi-a pierdut virginitatea la 16 ani, în sufrageria acelui băiat, de care s-a despărţit după 4 ani de relaţie. Întrebată dacă îi place să stea deasupra sau dedesubt, Antonia nu s-a fâstâcit, ci a punctat: “Deasupra!”. “Mamă, ce norocos e Velea”, au completat cei doi realizatori. O altă întrebare indiscretă a sunat cam aşa: “Unde îţi place să fii sărutată, care este zona de pe corp în care te exciţi cel mai mult?”. După câteva momente de gândire, Antonia a venit cu un răspuns sincer: “Pe sâni, pentru că trebuie să vă spun ceva: eu am pierce-uri în sfârcurile mele”. Pe Doctor Gáspár și de Bogdan Nicolai i-au trecut toate căldurile, dar au reuşit să ducă la bun sfârşit interviul. Antonia şi Alex Velea se iubesc din 2013 şi au doi băieţi împreună: pe Dominic (3 ani) şi pe Akim (un an).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.030 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>