APRECIERI RECENTE NEGATIVE, DAR SI UNELE POZITIVE PRIVIND AUTORITATILE, ALE DEPUTATULUI PNL DE DAMBOVITA, CEZAR PREDA

Fost presedinte interimar al Organizatiei PNL a Judetului Dambovita, Cezar Preda, deputat PNL de Dambovita, a apreciat in mod negativ starea rea a drumurilor intre Platoul Padina-Pestera, din Muntii Bucegi.

Acesta a precizat recent : ,,Nu se poate ca, dupa atata timp, sa nu ai drumuri spre munte puse la punct. Hai, am inteles, nu ai facut DN7, nu ai modernizat la 4 benzi DN71, dar pe ala de pe munte poti sa-l faci. Nu se poate sa nu vrei tu sa misti telecabina Babele-Pestera, fiindca sunt interese de firmulite mici si tu pierzi cea mai importanta conexiune. Ce inseamna Pestera fara telecabina? O fundatura.”

In acelasi timp deputatul a apreciat pozitiv reprezentarea judetului Dambovita si a municipiului Targoviste la Targul de turism Romexpo Bucuresti, in promovarea potentialului turistic, cu contributia esentiala a Complexului National Muzeal ,,Curtea Domneasca”Targoviste, care a prezentat monumentele istorice, muzeele si publicatiile.

                                                                               Petre Dragutoiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,235 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>