Asa a slabit in realitate Chef Catalin Scarlatescu! Adevarul despre „dieta-minune”

Cu 30 de kilograme mai putin, arata din ce in ce mai bine! Oamenii care l-au vazut, au ramas surprinsi: „E chiar el?”

Una dintre cele mai spectaculoase transformări din showbizul românesc este, în mod cert, cea a lui Cătălin Scărlătescu. Celebrul chef a apărut în fața admiratoarelor cu un look total schimbat, asta pentru că surplusul de kilograme a fost îndepărtat aproape în totalitate.

Vedeta a mărturisit că noul Cătălin a avut nevoie de un regim alimentar strict, iar unul dintre secretele slăbirii a fost acela că a renunțat la pâine. „Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, spunea celebrul chef într-una dintre intervențiile sale televizate.

Cu 30 de kilograme mai puțin, Scărlătescu arată din ce în ce mai bine, iar grupul admiratoarelor se mărește în fiecare zi.

 

Sursa articol și foto:   http://femina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>