ATAC DUR AL PRESEDINTELUI PSD DAMBOVITA, ADRIAN TUTUIANU, LA PRESEDINTELE PSD, LIVIU DRAGNEA, SI GUVERN

     Se cunoaste ca presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, senator, vicepresedinte PSD, este printre semnatarii scrisorii, alaturi de Gabriela Firea si Paul Stanescu, prin care i se solicita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sa faca un pas in spate de la conducerea Partidului si a Camerei Deputatilor.

     Intr-o recenta sedinta de partid din orasul Gaesti, a fost inregistrat intr-un alt atac furibund impotriva lui Liviu Dragnea si Guvern, in primul rand a ministrului Economiei, Adrian Andrusca : ,,Nicaieri in lume nu s-a pomenit sa te duci la Presedinte cu un nume de prim-ministru pe care Partidul nu-l stie. Sub pretextul ca sa nu-l atace, ca nu stiu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multa lume chestia asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimute. Schimbarea a trei prim-ministri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor ministri o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie (…) De ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de cinci minute cand cineva vorbeste cu el. Si are legatura cu Economia urmatoarea : A avut o vulcalizare.”

Adrian Tutuianu le-a mai declarat membrilor de partid la sedinta cu referire la alegerile prezidentiale : ,,Iohannis il bate pe Tariceanu, o bate si pe Firea, il bate si pe Dragnea de-l zvantura.”Si adauga un sondaj, in care Iohannis ar castiga alegerile in orice combinatie”: Iohannis, 23%; Tariceanu, 9%; Kovesi,8%; Ciolos, 7% si Dragnea, 4%.

Adrian Tutuianu s-a mirat de inregistrare si a mentionat ca a fost scoasa din context si fragmentata.

                                                                                             D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>