Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, este dorit de Anderlecht

Atacantul echipei FCSB, Dennis Man, este dorit de Anderlecht

„Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui Manchester United”, au anunţat cei de la voetbalprimeur.be. „Anderlecht caută soluţii în ofensivă şi-l vrea pe Dennis Man, care poate evolua ca vârf, dar şi ca mijlocaş ofensiv. Emisarii lui Anderlecht au fost în tribune la partida dintre FCSB şi Dinamo pentru a-l monitoriza pe jucătorul roş-albaştrilor. Man cochetează cu naţionala României, chiar dacă are doar 20 de ani. El s-a lansat la UTA, dar în 2016 a fost transferat la FCSB. În sezonul trecut, a bifat 47 de meciuri în toate competiţiile, marcând 12 goluri. Clar e că multe cluburi europene puternice sunt cu ochii pe el”, se mai arată în articolul respectiv.

„Man a făcut un meci bun, a oferit o pasă decisivă contra lui Dinamo. Hein Vanhaezebrouck (n.red. – antrenorul lui Anderlecht) a vrut un raport detaliat despre Man şi de aceea şi-a trimis oameni din staff la partida de pe Arena Naţională. Românul e cotat la 2,2 milioane de euro, bani ce pot fi oferiţi de către Anderlecht. Dar Gigi Becali a anunţat că nu vrea să îşi vândă perla încă. Totuşi, aceasta poate fi o tactică de negociere, pentru a obţine un preţ mai bun”, arată şi voetbalnieuws.be.

Totuşi, Becali nu vrea să-l cedeze acum pe Man: „Tot felul de tatonări, de telefoane, dar le-am spus tuturor că nu discutăm timp de doi ani despre Dennis Man. Şi-n derby a jucat ca ceasul, îmi pare rău că nu a reuşit să marcheze”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32.109 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>