ATENTIE, DISTRIGAZ-SUD A DUS-O FOARTE BINE PE ,,SPINAREA” CONSUMATORILOR DIN DAMBOVITA, A CONSTATAT RECENT CONSILIUL CONCURENTEI

     Distrigaz Sud (Retele SRL-DGSR), datorita utilizarii unor tarife exclusiviste, deci profitand de pozitia de monopol, a ,,actionat”in acest mod in Dambovita si in alte 18 judete, a constatat recent Consiliul National al Concurentei, deci pe ,,spinarea”consumatorilor cu personalitate juridica, si casnici.

     Suma constatata de CNC este de 17 650 326 lei (3,7 milioane euro), prin abuz de pozitie, de monopol, in zonele unde a avut si aplicat licente de distributie in cele 18 judete din sudul tarii, printre care si Dambovita.

Aici a practicat dreptul exclusiv de aviz pe proiecte tehnice, a executat si receptionat lucrari si a exploatat instalatiile de utilizare a gazelor naturale, incasand tarifele aferente serviciilor, mai mari decat media pietei.

Mentionam ca in acest fel a actionat ca singur operator, consumatorii fiind obligati de situatie sa apeleze la serviciile si tarifele utilizate de Distrigaz Sud (Retelele SRL-DGSR).

                                                                                           D.S.F

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata