AURELIAN COTINESCU – CONFERINTA DE PRESA LA P.N.L. TARGOVISTE

 

Noul presedinte ales al organizatiei PNL Targoviste, a dovedit si astazi ca este un bun comunicator, la conferinta de presa organizată in sediul proaspat renovat.

In deschiderea conferintei de presa organizata astazi, Aurelian Cotinescu a facut o mica prezentare a echipei cu care vrea sa aduca o schimbare in bine pentru PNL Targoviste.

Presedintele a declarat că îşi doreşte o colaborare de lungă durată, activă şi transparentă cu reprezentanţii mass media.

Acesta sustine ca isi propune sa aduca linistea in organizatia pe care o conduce.

“Întregul meu mesaj din campanie a fost legat de unitate, de construcție, îmi propun să aduc liniștea și, împreună cu imaginea, cu istoria noastră, cu un mesaj și o comunicare adecvată, precum și cu o organizare bună, să reușim să dezvoltăm PNL Târgoviște și ușor-ușor să învățăm să și câștigăm. Pentru  că, de fapt, acolo trebuie să ajungem”, a declarat Aurelian Cotinescu.

Sa-i uram succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>