AVEM SINGURELE DECLARAȚII DESPRE PIERDEREA UNUIA DINTRE GEMENI! LOGODNICUL ELENEI UDREA E DEVASTAT: ”CÂND AM AFLAT…”

După ce Elena Udrea a mărturisit că trece prin cele mai grele momente, vestea că a pierdut unul dintre gemeni întristând-o profund, logodnicul celebrei blonde a vorbit în exclusivitate, Adrian Alexandrov a povestit despre clipele tensionate pe care le-a trăit în ultima perioadă.

În urmă cu câteva zile, Elena Udrea a primit teribila veste că a pierdut unul dintre gemenii pe care-i poartă în pântec. Informația pe care medicii din Costa Rica i-au dat-o fostului ministru a căzut ca un trăsnet peste cuplul Elena Udrea – Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov a vorbit deschis despre momentele pe care le-a trăit atunci când celebra blondă l-a anunțat că a pierdut unul dintre gemeni.

”Pe cât de mare mi-a fost bucuria când am aflat că a rămas Elena însărcinată și voi avea gemeni, pe atât de mare mi-a fost tristețea când am aflat că unul din ei s-a pierdut și că Elena a avut probleme cu sarcina. Sunt o persoană căreia îi plac copii foarte mult, sper și îmi doresc ca Elena sa aibă o sarcină ușoară și să ne bucurăm de copilul care se va naște sănătos în noiembrie”, a declarat Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, pentru.

Nuntă și botez în același timp?

Celebra prezicătoare Carmen Harra este convinsă că Elena Udrea se va mărita din nou, ea afirmând că fosta șefă de la Ministerul Turismului va face nuntă și botez în același timp. „O maturizează, o s-o facă cu mai multă înţelegere faţă de tot ce se întâmplă, se umanizează, o sarcină îţi dă mai multă responsabilitate. E bine pentru evoluţia ei spirituală, în carieră. E foarte bună pentru ea. Copiii nu neapărat sudează căsniciile, de obicei se despart mai des. Important e să trăieşti momentul, clipa cu pasiune, evoluţia acestei relaţii va merge în bine. Mai mult ca sigur va avea nuntă şi botez anul acesta. Pentru o femeie, până la urmă, a deveni mamă e mare realizare”, a spus Carmen Harra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,628 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>