ULTIMA ORA:
Home / ACTUALITATE / Badea, audiat la DIICOT, după plângerea penală făcută împotriva lui Moise Guran
Badea, audiat la DIICOT, după plângerea penală făcută împotriva lui Moise Guran

Badea, audiat la DIICOT, după plângerea penală făcută împotriva lui Moise Guran

mircea_badea

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a dat declarații la DIICOT, marți (9 mai), după plângerea pelană pe care a făcut-o împotriva lui Moise Guran, în cazul alertei false de cutremur de 10 grade dată deaplicația Biziday, în urmă cu două luni. La rândul său, Moise GUran a spus că va face o plângere penală pentru a ancheta un posibilhacking al aplicației.

Mircea Badea a anunțat în ediția de marți a emisiunii „În gura presei” că: „Am primit o citaţie zilele trecute să mă prezint la DIICOT și m-am prezentat astăzi. Am fost împreună cu avocatul Gheorghe Piperea pentru că acolo scria că am dreptul să mă prezint cu un avocat. Mi-a plăcut la DIICOT. Am fost într-o cameră, se numeşte “Cameră de Audiere”, dreptul meu de cetăţean era să fiu înregistrat, am optat pentru, deci s-a filmat şi s-a înregistrat audio toată prestaţia mea. A durat vreo oră jumate toată audierea mea (…)

Pe lângă faptul că momentul în care a apărut alerta asta falsă de cutremur a apărut exact când era comemorarea cutremurului din 1977, s-a mai presupus şi pe o dezbatere naţională despre ştiri false.

Tocmai în această conjunctură dublă, o dată cutremurul din 1977, odată fake news, fix atunci a apărut treaba asta cu alerta lui Guran. Lucru care nu poate fi, totuşi, întâmplător. Adică e prea mare coincidenţa”,

Spune-ti parerea:

About M S