BARBAT DIN GAESTI, URMARIT INTERNATIONAL, DEPISTAT DE POLITISTI DAMBOVITENI, IN COLABORARE CU CEI SPANIOLI

     Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita, au depistat recent, un barbat in varsta de 30 de ani din orasul Gaesti, cu sprijinul Biroului SIRENE al Politiei Romane, cautat de autoritati din Spania pentru furturi.

     Acesta avea un mandat de arestare european pe numele sau, emis de autoritatile judiciare spaniole, pentru comiterea unor infractiuni de furt, iar politistii damboviteni au avut si sprijinul reflectat si in informatii de la Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala-Inspectoratul General al Politiei Romane.

Cel in cauza a fost prezentat Curtii de Apel Ploiesti, iar Instanta a dispus arestarea preventiva pentru 15 zile, si se afla in prezent in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, in perioada finalizarii procedurilor de predare catre autoritatile judiciare spaniole.

                                                                                              M.P. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,391 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>