BARBAT GASIT MORT IN RAUL DAMBOVITA, IN LOCALITATEA GEMENEA, COMUNA VOINESTI, JUDETUL DAMBOVITA

     Un barbat de 42 de ani a fost descoperit recent, din intamplare, mort in raul Dambovita, in localitatea Gemenea, comuna Voinesti, judetul Dambovita.

     Acesta a semnalat descoperirea macabra la telefonul de urgenta 112, iar autoritatile abilitate au ridicat corpul barbatului decedat.

A fost deschisa o ancheta si se asteapta rezultatul necropsiei de la Serviciul Medico-Legal, pentru a se constata daca moartea s-a produs prin inec sau din alte cauze.

Din pacate, in ultima vreme sunt tot mai dese cazurile cu persoane decedate prin inec, unele dintre acestea intrand in apa si fara sa stie sa inoate, dupa declaratiile unor insotitori la locurile acestor intamplari tragice pentru cei morti, dar si ale familiilor acestora.

De asemenea, unele persoane sufera de boli cardiace, uneori fara sa stie si intra in apa, uneori pe caldura, si-si ,,cauta”astfel sfarsitul intr-un mod atat de tragic.

                                                                                                     D.S.F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,420 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>