Băuturi interzise după cină

Mănâncă sănătos, bea apă, practică sport – acesta ar trebui să fie motto-ul multor femei din întreaga lume. Băuturile sunt necesare pentru fiecare aliment pe care-l mănânci, deoarece este foarte important ca organismul să fie hidratat. Dar știai că există câteva băuturi care nu sunt recomandate spre consum după cină? Iată care și de ce:

Cafeaua cu arome

Noi nu avem obiceiul de a bea cafea seara, dar cei care lucrează până târziu simt nevoia să bea o ceașcă de cafea după-amiază. Nu se întâmplă nimic dacă nevoia apare ocazional. Problema apare când băutul cafelei după cină devine o obișnuință. Aromele adăugate în băutură conțin grăsimi și zahăr, care nu sunt la fel de ușor de digerat ca alte produse.

Băuturile carbogazoase

Dacă vrei să te menții în formă, ar trebui să eviți să mai bei băuturi carbogazoase după ce ai mâncat cina. Studiile au arătat că băuturile carbogazoase conțin o cantitate mult prea mare de zaharuri, care cresc riscul de îmbolnăvire.

Laptele de vacă

Laptele este sursă importantă de calciu, dar el nu trebuie băut seara deoarece poate provoca creșterea nivelului de colesterol rău și depozitarea mai multor grăsimi.

Apă cu arome

Bună pentru satisfacerea senzației de sete și hidratarea organismului, apa cu arome nu este recomandată spre consum deloc, nu numai seara. Ea conține un număr mare de calorii. O sticlă de 250 ml de apă cu arome poate ajunge la 120 de calorii și 30 de grame de zahăr. Așadar, evită să o bei seara.

Sucul de mere

Gândește-te de două ori înainte de a bea un pahar de suc de mere cumpărat din comerț. Aceste băuturi conțin o cantitate mare de zahăr și fructoză, care nu sunt sănătoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,340 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>