Bilanțul COVID-19 pe județe. Bucureștiul nu mai are cele mai multe cazuri noi. Care sunt județele unde au fost înregistrate creșteri

În ultimele 24 de ore au fost 1.053 de cazuri noi de COVID-19, din 22.320 de teste efectuate. Alte 60 de persoane au murit din cauza infecțiilor cu coronavirus, un nou record de decese în România. După mai multe săptămâni în care Bucureștiul a avut cele mai multe cazuri noi, Capitala a fost devansată de județul Iași, unde în ultimele 24 de ore au fost raportate 95 de infecții cu coronavirus. 

Potrivit datelor transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în toate județele au fost raportate cazuri noi de infecție cu coronavirus. Cele mai multe cazuri sunt în Iași, București și Prahova. De asemenea, o creștere importantă se observă în județul Bacău.

Județele cu cele mai puține infecții raportate în ultima zi sunt Tulcea, Călărași, Gorj și Mureș.

În intervalul 31.08.2020 (10:00) – 01.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 60 de decese (35 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata