ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Bobonete și-a stricat vacanţa. Până la urmă, unde a plecat cu familia?
Bobonete și-a stricat vacanţa. Până la urmă, unde a plecat cu familia?

Bobonete și-a stricat vacanţa. Până la urmă, unde a plecat cu familia?

După ce a avut un an plin de filmări pentru „Jocuri de celebritate”, „Vocea României Junior” şi „Las Fierbinţi”, unde îl interpretează pe cârciumarul Bobiţă, Mihai Bobonete a hotărât să plece în vacanţă. Aşa că şi-a luat familia şi a pornit peste mări şi ţări, însă rezultatul nu a fost unul pe placul actorului.

Vedeta de la Pro Tv nu a avut o vacanţă aşa cum s-a aşteptat. Mihai Bobonete a publicat un mesaj pe reţelele de socializare din care reiese că vacanţa sa în Grecia nu a fost pe placul lui şi al familie sale.

„Grecia… Kassandra… NEVER AGAIN. Cred că nici dacă învârteam tiribobilul pe harta Greciei şi aşteptam să se oprească pentru a alege o destinaţie de vacanţă, nu aş fi picat într-un loc atât de prost. Sub imperiul concluziei soţiei, că am fi chiar tâmpiţi dacă am merge al doilea an în acelaş loc de vacanţă, am ales să schimbăm, şi vai cât de mult ne-a plăcut anul trecut în Sithonia când făceam cunoştinţă cu Grecia, după atâta Spanie. Am venit în Kassandra, ultimul braţ dintre cele trei, Sithonia, Athos şi Kassandra, ele făcând parte din judeţul Halkidiki dar fără legăturăă între ele. Ce frumos a fost pe vestul braţului Sithonia anul trecut, ce plaje, ce apă, ce mâncăruri, ce oameni… Aici pe Kassandra e jale, e ca la Costineşti înainte de inundaţie, aglomeraţie, buluc, plaje doar cu pietre, lume nasoală, servicii deloc, cald de-ţi bubuie capul şi toţi sunt încântaţi de faptul că e ieftin… O fi, nu zic dar pentru un euro în plus la orice, aş fi preferat de 1000 de ori să nu fi ajuns aici”, a scris Mihai Bobonete pe profilul său de socializare.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu