,,BORDELUL” ILEGAL PE INTERNET SE PRACTICA SI IN JUDETUL DAMBOVITA

Au fost depistate pana in prezent peste 22 de tinere care invita la sex, in interes material pe Internet, facanu-si reclama fiecare in stilul sau ,,original”, toate afirmand discretie, igiena si ,,disponibilitate” totala si chiar inventivitate.

     Una indica si locatia presupusului act sexual : ,,La mine, la tine sau la hotel.”

Gramatica este cu totul o necunoscuta, ca si punctuatia pentru unele dintre preopinente, iata un exemplu : ,,sunt o tanara de 22 de ani caut domni manierati si cu bun simt pentru a oferi moment de vis si placere de neuitat. Stilul si rafinamentul ma definesc. la mine vei gasi calitatea unei escorte(?)de lux care nu te va grabi si va fi atenta la dorintele tale ce si ofer igiena si discretie nu ezita sa ma suni nu raspund la numar privat.”Si prezinta un numar de telefon, ceea ce face fara sens declaratia acesteia.

Evident, autoritatile abilitate fac cercetari pentru descoperirea acestora si aplicarea masurilor legale, dar intre timp numarul lor este in crestere.

                                                                                             D.S.F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

33,433 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>