Budincă de orez cu bezea, un desert irezistibil

Descoperă cum să prepari o budincă deosebită, cu un strat generos de bezea!

Ai nevoie de

1 cană orez
4 căni lapte
4-5 linguri zahăr
500 g brânză de vaci
4 ouă
esență de vanilie
coajă de lămâie
unt, pentru uns
zahăr pudră
1 portocală, bucățele
2-3 kiwi, feliuțe

Preparare budincă cu orez

Fierbi orezul în lapte, adaugi zahărul și când mai dă o dată în clocot, închizi focul și dai deoparte la răcit.

După ce s-a răcit, înglobezi brânza de vaci, gălbenușurile, unul câte unul, esența de vanilie și coaja de lămâie.

Torni jumătate din compoziție, așezi fructele și răstorni restul de orez într-un vas termorezistent uns cu unt.

Ții la cuptor până este aproape gata.

O scoți și întinzi în strat uniform albușul bătut spumă. Dai totul la cuptor până când se coace bezeaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,340 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>