Budincă de orez cu bezea, un desert irezistibil

Descoperă cum să prepari o budincă deosebită, cu un strat generos de bezea!

Ai nevoie de

1 cană orez
4 căni lapte
4-5 linguri zahăr
500 g brânză de vaci
4 ouă
esență de vanilie
coajă de lămâie
unt, pentru uns
zahăr pudră
1 portocală, bucățele
2-3 kiwi, feliuțe

Preparare budincă cu orez

Fierbi orezul în lapte, adaugi zahărul și când mai dă o dată în clocot, închizi focul și dai deoparte la răcit.

După ce s-a răcit, înglobezi brânza de vaci, gălbenușurile, unul câte unul, esența de vanilie și coaja de lămâie.

Torni jumătate din compoziție, așezi fructele și răstorni restul de orez într-un vas termorezistent uns cu unt.

Ții la cuptor până este aproape gata.

O scoți și întinzi în strat uniform albușul bătut spumă. Dai totul la cuptor până când se coace bezeaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

31.979 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>