Budincă de orez cu bezea, un desert irezistibil
Descoperă cum să prepari o budincă deosebită, cu un strat generos de bezea!
Ai nevoie de
1 cană orez
4 căni lapte
4-5 linguri zahăr
500 g brânză de vaci
4 ouă
esență de vanilie
coajă de lămâie
unt, pentru uns
zahăr pudră
1 portocală, bucățele
2-3 kiwi, feliuțe
Preparare budincă cu orez
Fierbi orezul în lapte, adaugi zahărul și când mai dă o dată în clocot, închizi focul și dai deoparte la răcit.
După ce s-a răcit, înglobezi brânza de vaci, gălbenușurile, unul câte unul, esența de vanilie și coaja de lămâie.
Torni jumătate din compoziție, așezi fructele și răstorni restul de orez într-un vas termorezistent uns cu unt.
Ții la cuptor până este aproape gata.
O scoți și întinzi în strat uniform albușul bătut spumă. Dai totul la cuptor până când se coace bezeaua.