Buletinul arată 53 de ani, dar silueta îl contrazice! Vedeta care arată perfect în costum de baie!

A încheiat acum mulți ani, cu succes, cariera de model! Totuși, nu se dezice de fizicul impresionant nici la cei 53 de ani. Fostul model pozează în continuare în ipostaze sexy, iar fanii nu contenesc în a o admira.

Elle Macpherson este acel fost fotomodel care sfidează timpul! Dacă nu ar deține o carte de identitate, probabil nimeni nu i-ar ghici vârsta, căci vedeta arată la fel de bine precum o făcea atunci când defila pe cele mai mari podiumuri din lume.

La cei 53 de ani, Elle Macpherson este mamă a doi copii, unul de 19 ani și altul de 14, o antreprenoare, având propria ei colecție vestimentară, dar și o linie de cosmetice și produse de îngrijire corporală, prezentatoare de televiziune și actriță. Așadar, are o viață extraordinar de ocupată, chiar dacă zilele de fotomodel s-au încheiat.

Probabil, tocmai viața agitată e cea care o ține în formă! Cert e că, zilele trecute, Elle a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare în costum de baie, iar reacțiile internauților au fost în lanț. După cum era de așteptat, fanii au felicitat-o pentru fizicul impresionant la cei 53 de ani: ”Arăți splendid”, ”Ești o adevărată inspirație pentru toate generațiile”, ”Felicitări pentru stilul de viață sănătos și pentru cum arăți”.

Ei bine, da, Elle Macpherson arată minunat în acest costum de baie, care face parte din propria-i colecție, și care-i pune în evidență picioarele lungi și tonifiate. Vedeta arată, cu siguranță, de parcă n-ar mai îmbătrâni, bucurându-se la aproape 55 de ani de un fizic impresionant, fără cusur.

Așa arăta în anul 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,383 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>