ULTIMA ORA:
Home / SPECIAL / CANDIDATUL PNL DAMBOVITA LA SENAT, IANCU CARACOTA, FOST PREFECT – PENTRU DESFIINTAREA MIGRATIEI POLITICE
CANDIDATUL PNL DAMBOVITA LA SENAT, IANCU CARACOTA, FOST PREFECT  –  PENTRU DESFIINTAREA MIGRATIEI POLITICE

CANDIDATUL PNL DAMBOVITA LA SENAT, IANCU CARACOTA, FOST PREFECT – PENTRU DESFIINTAREA MIGRATIEI POLITICE

Reputatul om politic si lider liberal, Iancu Caracota, vicepresedinte al Sucursalei Dambovita a P.N.L, care a primit si functia, deloc usoara, de presedinte al Organizatiei Municipale  Targoviste a PNL, s-a referit recent la gasirea de solutii pe termen scurt pentru stoparea fenomenului migratiei politice, in Parlament, de la un partid la altul, dar si la alte nivele si structuri.

iancu-caracota-320x480

 

 

 

A remarcat colaborarea prodigioasa cu presedintele Organizatiei Judetene PNL Dambovita, Cezar Preda, dep
utat, si intreaga echipa PNL, in plan politic, programe, proiecte, sens in care mentioneaza :

,,Pe baza experientei de prefect al judetului Dambovita, sunt decis sa readuc in fata opiniei publice un proiect blocat de PSD, un proiect care ar fi reglementat foarte clar consecintele si raspunderile pentru parlamentarul care isi schimba, peste noapte, orientarea politica.

Ulterior, PSD si ALDE au adunat toti fugarii de justitie, prevazandu-i pe listele proprii pentru Parlamentul Romaniei, chiar daca acesti indivizi aveau initial alte orientari politice.

,,Eu vin in fata electoratului si spun ca voi iesi din Parlament daca sunt incorect fata de cei care m-au ales, fata de cei care cred in doctrina liberala, fata de cei care au dat girul unui program de guvernare pentru Dambovita si pentru Romania ” a declarat Iancu CARACOTA.

Presedintele PNL Targoviste mentioneaza necesitatea unor prevederi legislative in acest sens care sa stopeze cheltuieri suplimentare din bani publici, in cazul migratiei politice si taierea drepturilor materiale pentru cei implicati .

Petre Dragutoiu

 

 

Spune-ti parerea:

About M S