Caravana Unirii la Moldova!

Trei autobuze personalizate în culorile drapelului național vor da startul sâmbătă la Iași Caravanei Unirii. Voluntarii unioniști de pe ambele maluri de Prut își dau întâlnire la ora 10:00, în fața Palatului Culturii, spre a colecta semnături în vederea revizuirii Constituției României, care să pregătească terenul pentru unirea cu Republica Moldova.

 

Caravana va ajunge sâmbătă la Botoșani (ora 16:00), duminică la Putna (ora 09:00), Gura Humorului (15:00) și Suceava (19:00), unde toți dornici să se implice în campania de colectare a semnăturilor „1 milion pentru Unire” sunt așteptați de participanții la turneu în centrul localităților.

 

De la Mica Unire la Marea Unire, de la Iași la Alba Iulia, vom lua în următoarele două luni la pas județ cu județ, regiune istorică cu regiune istorică și vom strânge semnături pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională. Semnăm acum pentru un viitor mai bun, împreună”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

În atașament găsiți o fotografie cu autobuzele destinate Caravanei Unirii.

Pentru alte detalii, vă stăm la dispoziție.

Persoană de contactGeorge Simion/Tel. : +40723590742     

Departamentul Comunicare și PR

Platforma Unionistă Acțiunea 2012

+40727689615

http://gardianul.net/caravana-unirii-la-moldova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

32,850 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>