CÂT MAI DUREAZĂ VREMEA REA? IARNA, STĂPÂNIRE PE JUMĂTATE DIN ŢARĂ.

Când se încălzește vremea în România. Meteorologii au anunțat data până la care trebuie să mai așteptăm. Când pleacă valul de aer polar din România, citiți în articolul de mai jos.

Meteorologii au anunțat când se încălzește vremea în România. S-a aflat astfel data până la care trebuie să mai așteptăm și să îndurăm vremea rece.

Meteorologii au informat cum va fi vremea până pe data de 5 aprilie, iar veștile sunt nesperat de bune. Meteorologii amintesc că doar în această săptămână vom mai îndura frigul. De asemenea, meteorologii au precizat că de vineri ne vom bucura, într-un final, de primăvară adevărată.

Ninsoarea din aceste zile, ultima răbufnire a iernii

Până una alta, o ultimă răbufnire a iernii a adus în sudul țării ninsori abundente, iar bucureștenii au parte de o zi veritabilă de Crăciun ca în povești.

Din fericire, este ultima ninsoare din acest sezon rece, iar vremea rea nu va dura prea mult. Doar zilele astea. Astfel, din 12 martie, temperaturile cresc și se vor încadra în normalul acestei perioade. În sfârșit, România se va bucura de primăvară reală.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata