ULTIMA ORA:
Home / CANCAN / Câte operații estetice are celebra Mariah Carey. Medicii au dat-o de gol
Câte operații estetice are celebra Mariah Carey. Medicii au dat-o de gol

Câte operații estetice are celebra Mariah Carey. Medicii au dat-o de gol

Mariah Carey este cu adevărat o stea a muzicii pop. Pe lângă talentul incontestabil, cântăreața este recunosută și pentru formele corpului său, forme voluptoase. Cu toate acestea atât ea, cât și apropiații ei nu au admis niciodată că ar fi intervenit chirurgical în modificarea trupului ei.

Recent, Mariah a publicat o poză pe contul ei de Instagram care a pus pe gânduri multă lume. Fotografia este făcută în anul 1991 și pare-se că artista de atunci nu prea mai are multe în comun cu artista din prezent. Fanii au văzut schimbări pe față, sâni, abdomen și fund.

Medicii esteticieni Gary Goldenberg și Rian Maercks au analizat pentru In Touch diferite părți ale corpului, despre care s-ar părea că au suferit câteva intervenții.

Bust

mariah

foto: In Touch

 

”Bustul ei pare că fie îmbunătățit cu implanturi de sâni subpectorale de bună calitate și, eventual, de transfer de grăsimi suplimentare”, a declarat dr. Maerks.

Posterior

foto: In Touch

 

”Fesele ei par a fi mai pline, ceea ce ar putea fi implanturi sau transfer de grăsime, cunoscut sub numele de ”Brazilian Butt Lit”, despre care afirmă că este o precedură des întâlnită.

Față

foto: In Touch

 

„Este binecuvântată cu trăsături foarte echilibrate și simetrice ale feței. Fruntea este complet netedă, probabil datorită injecțiilor cu Botox și a resurfacerii cu laser a micșorării ridurilor. Obrajii ei au fost întotdeauna proeminenți, dar probabil că sunt îmbogățiți cu Juvederm sau Restylane. Ochii îi trădează un contur facial, iar zâmbetul ei gingios poate fi obținut doar cu ajutorul Botox-ului”, a continuat acesta.

Abdomen

foto: In Touch

 

”În ceea ce privește abdomenul, acesta a fost ajustat cu liposupție, extrasul de grăsime fiind împlantat, cel mai probabil, în fese și, eventual, în sâni”.

Spune-ti parerea:

About Paul Ionescu