Caz incredibil în Dâmbovița. O bunică și nepotul ei în vârstă de 12 ani se acuză reciproc de crimă

Crimă învăluită în mister, într-un sat din judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort, înjunghiat în piept, în casa unei femei. Ea le-a spus anchetatorilor că nepotul ei în vârstă de 12 ani i-ar fi atacat, după o scurtă ceartă.  

Anchetatorilor nu le este însă clar cine este vinovat și caută în continuare indicii care să lămurească lucrurile.

Crima s-a produs la începutul acestei luni, într-o gospodărie din comuna Dragomireşti. Bărbatul în vârstă de 49 de ani locuia singur după ce se despărţise de soţia lui, iar femeia îşi luase cu ea şi fiica de 11 ani.

În ultima vreme, omul se împrietenise cu o vecină în vârstă de 50 de ani, la care mergea tot mai des. Femeia locuia împreună cu nepotul de 12 ani. După ce toți 3 s-ar fi certat în casa femeii, bărbatul a fost înjunghiat, în condiţii încă neclare.

Procuror Camelia Matei, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa: ”Victima are o plagă înjunghiată în zona stângă a toracelui, urmare căreia a survenit şi decesul. Urmărirea penală în cauză este începută in rem, întrucât prezumtivul autor este minor şi nu răspunde penal”.

Tatăl băiatului muncește în străinătate și a venit de urgență în țară când a aflat de acuzațiile aduse copilului.

Băiatul a fost luat de la bunică de tatăl său şi dus într-o altă localitate. Anchetatorii spun că vor cere o expertiză şi o vor supune pe femeie unui test poligraf pentru a afla dacă aceasta a spus sau nu adevărul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal de omor, faptă pedepsită cu până la 25 de ani de închisoare. Aşteaptă să pună cap la cap toate probele pentru a stabili exact cine este făptaşul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata