Cazul băiatului agresat sexual din Dâmbovița: de ridicat, au ridicat victima! Citeşte întreaga ştire: Cazul băiatului agresat sexual din Dâmbovița: de ridicat, au ridicat victima!

Un copil de 11 ani a fost agresat sexual de doi băieți mai mari în timp ce altul a filmat cu telefonul și apoi a distribuit imaginile. Ce au făcut autoritățile în cazul copilului din Dâmboviţa? Protecția copilului l-a luat pe sus de la bunici. DIICOT spune că va ancheta violul, tentativa de viol și pornografia infantilă, după ce imaginile cu abuzul sexual au fost postate pe internet. Care este mediul în care s-au întâmplat faptele?
Băiatul are 11 ani şi locuieşte la bunicii materni, în comuna Butimanu, Dâmboviţa. Tatăl a părăsit-o pe mamă când a aflat de sarcină. Iar mama, care atunci se afla în Italia, a adus bebeluşul acasă, la părinţii ei.  Mama a lucrat în străinătate, a stat apoi în Butimanu, a locuit cu fiul ei într-o cămăruţă din casa părintească. A plecat iar. S-a întors iar. Anul trecut, s-a căsătorit. De trei luni, e în Germania, alături de noul soţ, angajat într-un abator.  De la două luni, băiatul, îi vom spune I., a fost crescut de bunica Maria şi de bunicul Gogu. Ei au reprezentat, până acum câteva zile, pământul ferm de sub picioarele zburdalnice ale nepotului.

“S-a dus la magazin după seminţe” În ziua de 2 ianuarie, seara, pe la nouă fără ceva, I. i-a cerut voie bunicii să meargă până la magazinul lui nea Gicu, aflat la vreo jumătate de kilometru depărtare. “Voia să-şi cumpere seminţe. Mai e un magazin, aproape de noi, dar închisese. Numai la Gicu era deschis. Voia seminţe. Toată vara, am strâns de pe câmp, am bătut floare, nu prea s-a făcut, de la secetă. Adunasem o găletuşă de seminţe. S-au terminat”, povesteşte Maria.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata