CAZURILE DE TRAFICANTI SI CONSUMATORI DE DROGURI S-AU INMULTIT ALARMANT SI IN JUDETUL DAMBOVITA IN ULTIMII ANI

Cazurile de traficanti si consumatori de droguri s-au inmultit alarmant si in judetul Dambovita in ultimii ani, mai ales in randul tinerilor, atat in mediul urban cat si in cel rural (!).

     Adaugam si traficul de persoane (,,carne vie”) in unele tari europene ca Spania, Italia, Germania etc. practicat de clanuri din municipiul Targoviste, unii dintre ,,componentii” acestora fiind retinuti, judecati si condamnati.

Politisti ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Dambovita au perchezitionat in aceste zile de la inceputul lunii decembrie 2 019, peste 30 de localitati din nordul judetului Dambovita, respectiv zona Pucioasa, Fieni, Pietrosita.

Au actionat zeci de politisti anti-mafia si mascati damboviteni din cadrul Jandarmeriei, in colaborare cu politisti din cadrul Biroului Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Prahova.

Retinutii, peste 70 de persoane suspecte de trafic de droguri, dar si consumatori, au fost urmariti prin filaj si alte metode specifice, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Dambovita.

                                                                                           Petre Dragutoiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata