Ce au găsit polițiștii în chiloții unei striperiţe: Lenjeria ei era minusculă, aşa că a fost uşor

Autorităţile americane au fost uimite de ce pot ascunde minusculii chiloţei pe care îi poartă o dansatoare la bară. Astfel, ei au oprit o femei ce trecuse pe roşu, descoperind ulterior cu striperiţa ascundea în lenjeria intimă 50 de pachete de hero !nă pe care femeia urma să le vândă.

Tiffany Evans, o tânără de 20 de ani din America, a frapat autorităţile cu ceea ce ascundea în lenjeria intimă. Femeia era pasagera unui automobil oprit de poliţie, după ce şoferul a trecut pe culoarea roşie a semaforului, încâlcând legea.

Potrivit The Sun, incidentul a avut loc în localitatea Springfield, din New York. Când au percheziţionat pasagerii, oamenilor legii nu le-a venit să creadă cum tânăra a încercat să ascundă 50 de pungi de hero !nă în minuscula lenjerie intimă pe care o purta în timp ce se întorcea de la locul de muncă.

„Deoarece se întorcea dintr-un bar de striptease local, ea nu avea destule haine pentru a ascunde lucrurile ilegale. Lenjeria era foarte mică. A încercat să pună pachețele în chiloţi, dar nu au încăput toate acolo”, a declarat John Delaney, un sergent al poliţiei locale.

Tânăra a fost arestată pentru posesie şi intenţie de a distribui hero !nă. Ulterior, ea a a ieşit din închisoare după ce a plătit suma de 600 de dolari, dar urmează să se întoarcă la tribunal în luna august, când urmeză să aibă loc procesul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata